ОСТАННІ НОВИНИ

Паперової роботи в армії має стати менше, – Зеленський

Наталя Дуляба

|

Весь облік в українській армії має стати електронним, тож паперової роботи у війську суттєво поменшає. Про це заявив президент Володимир Зеленський у своєму зверненні 11 вересня.

«Конкретні потреби наших бойових бригад мають забезпечуватися максимально швидко, і для цього увесь облік повинен бути цифровізований. Взагалі паперової роботи у військах має стати значно менше. І точно не має бути різниці між тим, що подається у звітах тут, у центрі, і тим, чого реально потребують хлопці на “нулі”», – сказав глава держави.

Цифровізацію армії Зеленський обговорив із міністром оборони Рустемом Умєровим, його першим заступником Олександром Павлюком та віце-прем’єром Михайлом Федоровим. Зараз Міноборони вже перезапускає систему обліку, Мінцифри у цьому допомагає.

Президент наголосив, що завдяки онлайн-обліку забезпечення військових має пришвидшитись, а сама процедура стане більш прозорою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *