ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти обстріляли міста біля Донецька: є жертви

Наталя Дуляба

|

У вівторок вранці, 12 вересня, російські окупанти обстріляли Авдіївку та Красногорівку, що біля Донецька. Двоє людей загинули, троє поранені. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі генпрокурора України.

За даними слідства, зранку 12 вересня 2023 року під артилерійським вогнем окупантів опинилось місто Красногорівка.

Один зі 152-міліметрових снарядів влучив у приватний будинок, де мешкали 84-річна жінка та 71-річний чоловік – обидві людини загинули. Ще одна 70-річна жінка, яка останнім часом проживала з ними та допомагала по господарству, отримала поранення. Її з опіками тіла і контузією госпіталізували.

Крім того, отримали уламкові поранення й переломи ще двоє цивільних: 82-річна мати і 55-річна донька. Їх ворожий обстріл застав на світанку у власній оселі в Авдіївці.

Карта Deepstate, натисніть на зображення для збільшення

Серед наслідків атак армії РФ – пошкоджені житлові будинки і господарські споруди. Усіх постраждалих доставили до лікарні.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.1,2 ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *