ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульна з Дніпра передала на ЗСУ кошти, зібрані на своє лікування

Ольга Денисяка

|

Патрульна поліцейська, яка постраждала під час смертельного затримання в Дніпрі, передала на потреби ЗСУ кошти, які для неї зібрали на лікування та допомогу адвокатів. Про це вона повідомила у соцмережах.

«Дякуємо вам за кожну перераховану гривню та за кожний донат.  Зібрана сума перевершила всі наші очікування і ми прийняли рішення переказати її тим, хто найбільше зараз потребує підтримки — Силам Оборони України. Зібрані кошти  зараховані на загальні рахунки Фонду та спрямовані на поточні закупівлі всього необхідного для військових», – йдеться в повідомленні. 

Патрульна зазначила, що перерахувала кошти  в Фонд «Повернись живим» на потреби Сил Оборони України.

Нагадаємо, що  29 серпня в одному із районів м. Дніпра двоє патрульних поліцейських зупинили авто, в якому перебували неповнолітні діти. На вимогу вийти із авто водій та пасажири відмовились. Правоохоронці почали силою витягували потерпілих із авто та використали газовий балончик. Під час бійки поліцейський застосував табельну зброю та здійснив три постріли у спину пасажиру. Від отриманих вогнепальних поранень потерпілий помер на місці.

Згодом патрульні опублікували відео затримання і вбивства водія у Дніпрі. На ньому чітко видно, як жінка, що пересіла на місце п’яного водія, відмовилась пред’являти документи патрульним. Згодом із салону авто вийшов і сам водій, який нецензурно лаявся і погрожував правоохоронцям. Зрештою пасажири авто вирішили проігнорувати законні вимоги патрульних і намагалися поїхати. Під час затримання вони почали чинити опір, а потім ще й напали на правоохоронців. Під час бійки і нападу на напарницю патрульний відкрив вогонь по агресивному водію-порушнику.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *