ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні опублікували своє відео затримання і вбивства водія у Дніпрі

Андрій Котенський

|

Патрульна поліція України опублікувала початок інциденту, який призвів до застосування зброї до водія-порушника у Дніпрі.

Судячи із відео автомобіль за кермом якого сидів чоловік порушив правила дорожнього руху, зо що був зупинений. Однак під час зупинки автомобіля виявилось, що за кермом сидить не чоловік, а жінка.

Спершу розмова велась доволі етично з обох сторін. Однак жінка відмовилась пред’являти документи патрульним, і зажадала відеодоказів порушення правил дорожнього руху.

Згодом із салону авто вийшов її чоловік, який нецензурно лаявся до правоохоронців. На такі випади патрульна вимагала від нього залишити місце події і обмежила його доступ зацитувавши порушнику 36 статтю  ЗУ “Про національну поліцію”. Порушника попросили  відійти на 20 метрів. Вона також попередила його, що якщо законну вимогу поліції буде проігноровано то то його буде затримано.

У відповідь чоловік заявив до патрульної: “я щас визову адвоката і тобі буде п*зда. Ти поняла”.

Далі на відео чоловік наказує своїй жінці вмикати задній хід, і їхати із місця зупинки транспортного засобу.

У цей час до розмови долучається інший патрульний, який закликає пасажирів авто залишатися на місці, а в разі відмови попереджає про застосування засобів примусу.

Під час спроби затримання жінки, що сиділа за кермом авто вона почала чинити спротив, а відтак у шарпанину вв’язався і її чоловік.

Під час бійки чутно, як діти, які також перебували у салоні зупиненого автомобіля, закликають батька бити поліцейських.

Після крику жінки патрульної лунає три постріли і поліцейський наказує усім порушникам негайно лягти на підлогу…

«Повага – суб’єктивна позиція однієї людини щодо іншої, визнання гідності особистості, почуття пошани до будь-кого.

Повага є однією з найважливіших вимог моральності, що має на увазі таке ставлення до людей, у якому практично визнається гідність особистості.

Взаємна повага це дуже важливо для співіснування з іншими людьми (батьки, брати та сестри, партнер), і ми повинні чесно практикувати це все життя, щоб мати гармонійне життя в суспільстві.

Повага – це цінність, яку вивчають вдома, під час батьківства та впродовж усього навчального етапу. Характеристиками поваги є уважність, вдячність, визнання, чесність і ввічливість щодо іншої людини.

Взаємна повага є фундаментальною цінністю в сучасному суспільстві, особливо в суспільстві, заснованому на таких суттєвих цінностях, як демократія та свобода: воно передбачає повагу різноманітності ідей, думок, ідеологій, вірувань тощо», – йдеться у описі до відео патрульної поліції України.

Раніше Львівський портал повідомляв, що у Дніпрі поліцейський застрелив людину.

Керівництвом Нацполіції призначене службове розслідування за фактом застосування патрульним поліцейським табельної вогнепальної зброї. На цей час патрульних відсторонено від виконання обов’язків.

За даними ДБР, попередньо встановлено, що правоохоронці намагались зупинити елітне авто у середмісті Дніпра, водій якого, за наявними даними, ігнорував законні вимоги правил дорожнього руху. Після зупинки автомобіля, чоловік поводився агресивно та мав всі ознаки алкогольного сп’яніння.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *