ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин виборов два «золота» на чемпіонаті Європи з настільного тенісу

Ольга Денисяка

|

Львів’янин Віктор Дідух успішно виступив на чемпіонаті Європи з настільного тенісу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату. Спортсмен виборов дві золоті медалі. Про це повідомили в преслужбі Львівської міської ради.

Одну золоту медаль Віктор Дідух здобув в особистих змаганнях, ще одну – у змішаній парі з харків’янкою Мариною Литовченко.

До слова, чемпіонат Європи відбувся у Шефілді (Великобританія). Учасниками стали майже 270 паратенісистів з 35 країн світу. Віктор Дідух здобув ліцензію на Паралімпійські Ігри.

Зазначимо, що львів’янин Віктор Дідух є паралімпійцем. Займається настільним тенісом у Львівському регіональному центрі з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

Чемпіон Літніх Паралімпійських ігор-2016, віцечемпіон Паралімпійських ігор в Токіо 2022 року. За досягнення на паралімпіадах нагороджений орденом «За мужність» ІІ і ІІІ ступенів.

Також Віктор Дідух є чемпіоном Європи 2015 року. Багаторазовий чемпіон міжнародних турнірів. На Бущині він заснував Академію настільного тенісу, яка є високоякісним тренувальним центром та базою для проведення змагань.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *