ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові через змагання із триатлону перекриватимуть дорогу

Андрій Котенський

|

У неділю, 10 вересня, у Львові буде перекрито рух на ділянці від дріжджового заводу на вулиці Личаківській до тютюнової фабрики у місті Винники з 7-ої до 9-ої години ранку. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

Перекриття руху пов’язане через спортивні змагання триатлоністів. На час закриття дороги транспорт скеровуватимуть у об’їзд.

«Такі заходи є обов’язковими для безпеки учасників чемпіонату України з триатлону на спринтерській дистанції. Патрульні поліцейські здійснюватимуть регулювання руху та дбатимуть про громадську безпеку», – йдеться у повідомленні.

За даними Львівської мерії, автобусні маршрути №40 і №5а здійснюватимуть об’їзд через с. Лисиничі і вул. Тракт Глинянський.

«Учасники змагань, яких буде 50, будуть виїжджати з Emily Rezort, на головній дорозі повертають праворуч, їдуть до оглядового майданчика у Винниках, розвертаються і їдуть до «Ензиму». І так кілька кіл. А останнє коло – повертають знову в Emily Rezort і там продовжують змагання», – пояснили в управлінні спорту ЛМР.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *