ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни перекидають під Роботине підкріплення

Андрій Котенський

|

Російські військові почали перекидати під Роботине підкріплення з інших ділянок фронту, відчуваючи тиск на свої оборонні лінії, ці дії зменшать можливості окупантів вести наступ. Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на огляд Міноборони Британії.

Розвідка констатує, що українські сили зайшли у російську багаторівневу лінію оборони, що розташована на схід від селища Роботине, і українські піхотинці продовжують поступове тактичне просування і виснажують російські сили.

Окрім того, зберігається тиск на російські позиції південніше Бахмута, де українські сили поступово просуваються між Кліщіївкою та Андріївкою.

«Дуже ймовірно, що Росія перекинула сили з інших ділянок фронту на заміну виснаженим підрозділам довкола Роботиного. Ці перекидання сил ймовірно обмежують спроможності РФ вести власні наступальні операції на інших ділянках фронту. Також ці передислокації, скоріш за все, вказують на те, що вони відчувають тиск на свої оборонні лінії, зокрема довкола Роботиного», – зазначає розвідка.

Як відомо, нещодавно ЗСУ звільнили від окупантів Роботине Запорізької області та відкрити шлях на Токмак і Мелітополь та кордон з Кримом

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *