ОСТАННІ НОВИНИ

Під Львовом п’яний водій виїхав на зустрічну. Двоє людей у лікарні

Андрій Котенський

|

На Львівщині нетверезий водій виїхав на зустрічну і влаштував ДТП. Чоловіка та його пасажира забрала швидка. Про Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 8 вересня близько 17.30 на автодорозі Східний під’їзд до Львова.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «ВАЗ 2104», 22-річний мешканець одного з сіл Львівського району, здійснив виїзд на смугу зустрічну руху, де зіткнувся з автомобілем Opel Vivaro під керуванням 45-річного мешканця іншого села.

Внаслідок ДТП водій «четвірки», а також його пасажир, 31-річний житель Львівського району, отримали травми різної важкості та були госпіталізовані.

Також встановлено, що водій «ВАЗа» керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння – в його крові було виявлено 1,16 проміле.

Судячи із фото, водій «ВАЗу» після ДТП зупинився вже аж на заправці, де встиг зачепити колону АЗС «Укрнафти».За фактом ДТП на підпитку відкрили кримінальне провадження. Винуватцю аварії загрожує до трьох років тюрми з позбавленням права керувати транспортними ще від трьох до п’яти років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *