ОСТАННІ НОВИНИ

Джонсон відвідав поранених Героїв, яких лікують у Львові

Андрій Котенський

|

Колишній прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон провідав поранених військових у Національному реабілітаційному центрі «Незламні» у Львові, де лікують та реабілітують українців, які постраждали від російської агресії. Гість був приємно вражений можливостями і надсучасним рівнем медичної допомоги у нашому місті. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Гостю презентували екосистему «Незламні», показали як організували процеси у час повномасштабної війни, та які нові об’єкти зараз реалізують з іноземними та українськими партнерами. Адже Перше медоб’єднання стало головним медичним закладом в тилу, де лікують поранених українців. Опісля Борису Джонсону продемонстрували, як лікуються та відновлюються поранені у спеціальному реабілітаційному залі, кабінеті ерготерапії та центрі ментального здоров’я.

Пацієнти центру подякували Борису Джонсон за його незмінну стійку позицію щодо України та за підтримку. Водночас поважний гість висловлював захоплення мужністю і стійкістю українців, а також наголосив, що він не має жодних сумнівів у перемозі України.

Також Борис Джонсон мав нагоду оглянути картини, що були намальовані пацієнтами реабілітаційного центру, які мають біонічні протези. Лікарі розповіли, що зберігають ці твори на згадку про ту кропітку працю над собою і волю до життя їхніх пацієнтів.

Фото: ЛМР

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *