ОСТАННІ НОВИНИ

Двоє підлітків на скутері потрапили у ДТП на Сихові

Маркіян Рой

|

У четвер, 7 вересня, на вул. Трильовського у Львові сталась ДТП за участі скутера і автомобіля Skoda. 33-річний львів’янин за кермом машини наїхав на скутер з двома підлітками, 15-ти і 14-ти років. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, аварія сталася близько 18.45 на вулиці Трильовського. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Skoda, 33-річний львів’янин, здійснив зіткнення зі скутером, яким керував 15-річний місцевий мешканець. Внаслідок ДТП пасажир скутера, 14-річний львів’янин, отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

За фактом аварії відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *