ОСТАННІ НОВИНИ

Подружжя львівських пенсіонерів обікрали на 400 тисяч грн

Маркіян Рой

|

У Львові судитимуть 32-річного мешканця Івано-Франківщини, який поцупив у подружжя пенсіонерів 400 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

Розслідуванням встановлено, що у Львові обвинувачений під приводом потенційного орендаря прийшов на огляд квартири до подружжя пенсіонерів. В ході спілкування з потерпілими, чоловік попросив у останніх розміняти гроші, на що ті погодилися. Пенсіонери підійшли до розкладного столу, де зберігали усі свої заощадження та відкрили верхню кришку, щоб дістати гроші.

Таким чином фігурант побачив, де пенсіонери зберігають свої кошти.

В момент, коли пенсіонери вийшли з кімнати, він одразу ж почав викрадати зі сховку заощадження. Пенсіонер, повернувшись назад в кімнату, почав робити зауваження. Однак чоловік штовхнув його на диван та продовжив своє грабування. Зокрема, він викрав понад 400 тис грн та втік з місця події.

Прокуратура скерувала до суду обвинувальні акти стосовно чоловіка. Йому інкримінують вчинення грабежу (ч. 4 ст. 186 КК України). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Наразі обвинувачений перебуває під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *