ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали ще одного організатора втечі чоловіків за кордон

Андрій Котенський

|

На Львівщині правоохоронці затримали ще одного «організатора» незаконного переправлення військовозобов’язаних чоловіків за кордон. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, 47-річний мешканець Дрогобицького району, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за розбій, взявся переправити військовозобов’язаного чоловіка через державний кордон України у Республіку Польща.

Свої «послуги» він оцінив у 3500 умовних одиниць. За ці кошти зловмисник повинен був внести особисті дані ухилянта у систему «Шлях», консультувати, а також допомогти йому у перетині кордону, зокрема, забезпечити транспортом.

30 серпня правоохоронці затримали зловмисника у Дрогобичі під час одержання ним завдатку від посередника у сумі однієї тисячі євро. Решту грошей він мав одержати після успішного завершення «операції».

Слідчі повідомили затриманому про підозру за ч.3 ст.332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує від семи до дев’яти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *