ОСТАННІ НОВИНИ

Китайська співачка заспівала «Катюшу» на руїнах драмтеатру в Маріуполі: реакція МЗС

Маркіян Рой

|

В окупований Маріуполь прибула група китайських блогерів. Зокрема, китайська співачка Ван-Фан виконала пісню «Катюша» на руїнах драмтеатру, в якому російська армія вбила понад 600 невинних людей. Про це повідомив речник МЗС Олег Ніколенко.

Речник МЗС назвав прикладом повної моральної деградації виконання китайською «оперною співачкою» Ван-Фан пісні «Катюша» на руїнах маріупольського драмтеатру, в якому російська армія вбила понад 600 невинних людей.

«Ба більше, за наявною інформацією, до тимчасово окупованого міста прибула група китайських блогерів. Їхній приїзд є незаконним. Він грубо порушує законодавство України, яке регулює перетин державного кордону іноземцями», – заявив Ніколенко.

Україна поважає територіальну цілісність Китаю і очікує від китайської сторони пояснень мети перебування китайських громадян в Маріуполі, а також шляху їхнього потрапляння до тимчасово окупованого українського міста.

МЗС України ініціює заборону в‘їзду до України для всіх цих китайських «гастролерів».

Нагадаємо, що щонайменше 600 українців загинули внаслідок ворожого авіаудару по Драмтеатру у Маріуполі. Це були ті, хто ховався у будівлі театру від обстрілів або ж знаходився поряд.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *