ОСТАННІ НОВИНИ

Кількість постраждалих у Кривому Розі зросла до 73

Андрій Котенський

|

Кількість поранених внаслідок ранкового ракетного удару терористичної Росії по адмінбудівлі поліції Кривого Рогу зросла до 72 осіб, ще одна людина загинула. Про це повідомив керівник Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

За попередньою інформацією, ворог завдав удару ракетою Іскандер-К.

«Внаслідок влучання в адмінбудівлю загинула одна людина, молодий хлопець, 72 людини – це вже остаточні дані – дістали поранення. 35 осіб знаходяться в лікарні, з них три важкі. Основний діагноз – множинні осколочні поранення та термічні опіки. Всім надана необхідна медична допомог», – повідомив Олександр Вілкул.

За його словами, тривога була оголошена до влучання ракети. В радіусі 500 метрів від міста влучання є 5 укриттів, вони всі були відкриті, але люди масово пішли в укриття лише після прильоту.

Під час рятувальної операції трьох людей було вивільнено з-під завалів.

«На даний час маємо дані, що постраждало житло понад 5 тисяч криворіжців – 80 пошкоджених домів, з яких 23 – приватний сектор, інші – багатоповерхівки», – додав Вілкул.

Нагадаємо, вранці 8 вересня війська РФ вдарили ракетою по адмінбудівлі правоохоронців у Кривому Розі.

За цим фактом уже відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв ведення війни, поєднане з умисним вбивством). Слідство триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *