ОСТАННІ НОВИНИ

До 10 років тюрми. На Сихові покупець втік з магазину не розрахувавшись

Андрій Котенський

|

У Львові поліцейські оперативно затримали раніше судимого зловмисника за підозрою у пограбуванні магазину на проспекті Червоної Калини. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, 7 вересня близько десятої години ранку відвідувач одного з магазинів, розташованого на проспекті Червоної Калини, втік з торгівельного закладу, не розрахувавшись за товар. Незважаючи на спроби працівників магазину перешкодити зловмиснику, наздогнати його не вдалось.

Маючи опис втікача, оперативники кримінальної поліції протягом години встановили його місце перебування та затримали.

Особу затриманого встановлено – ним виявився 36-річний мешканець Львівського району, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема, за крадіжки.

Окрім того, з собою він мав наркотичний засіб, схожий на «PVP», який правоохоронці вилучили та скерували на експертне дослідження.

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальні провадження за ч.4 ст.186 (грабіж в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України, а також за ч.1 ст.309 (незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів без мети збуту).. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – позбавлення волі на строк до десяти років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *