ОСТАННІ НОВИНИ

Умєров розповів про плани в Міноборони

Ольга Денисяка

|

Міністр оборони Рустем Умєров заявив, що Україні необхідно підвищити оборонні спроможності вітчизняного виробника. Про це він заявив у своєму виступі на пленарному засіданні Верховної Ради, передає Інтерфакс-Україна.

«Серед важливих стратегічних завдань – ми повинні підвищити оборонні спроможності українського виробника. Все, що можна виробляти в Україні, повинні виробляти в Україні», – заявив він.

Водночас Умєров зазначив, що міністерство зі свого боку забезпечить українських виробників максимально можливими контрактами.

Крім того, новопризначений міністр оборони наголосив, що серед операційних першочергових завдань – підготовка необхідної інфраструктури до повноцінної експлуатації винищувачів F-16.

Як повідомлялося, 6 вересня Верховна Рада підтримала подання президента України Володимира Зеленського про призначення Рустема Умєрова на посаду міністра оборони України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *