ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янину, засудженому за вбивство, не вдалось пом’якшити вирок

Наталя Дуляба

|

Мешканцю Львова, засудженому до довічного терміну за вбивство та крадіжку, залишили вирок без змін. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Доведено, що у липні 2019 року львів’янин прийшов у Львові в гості до своєї знайомої. Разом вони розпивали спиртне, але між ними виник конфлікт. Під час сварки 51-річна жінка пішла у ванну кімнату, не зачинивши за собою двері.

В той момент він зайшов та схопив жінку за голову, занурив її під воду і тримав, допоки та не перестала чинити опір й подавати ознаки життя. Після скоєного чоловік обшукав квартиру товаришки, поцупив усі цінні речі і втік.

Зловмисника визнали винним в умисному вбивстві та крадіжці (п. 13 ч. 2 ст. 115; ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України). Суд призначив покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Засуджений не погодився із таким покаранням, тож подав апеляцію, але програв її. Львівський апеляційний суд залишив вирок суду першої інстанції без змін.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *