ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові матір віддала гроші шахрайці із Києва на операцію її сина після ДТП

Андрій Котенський

|

У Львові викрили раніше судиму зловмисницю, яка у шахрайський спосіб видурила у львів’янки гроші брехнею про термінову операцію її сина після ДТП. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

За даними правоохоронців, потерпіла передала незнайомці 35 тисяч гривень нібито для проведення термінової операції її сину, який, за словами зловмисниці, отримав травми внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

«30 серпня близько 19.00 до потерпілої – жительки Львова, на мобільний телефон зателефонувала незнайома особа та повідомила, що її син потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, отримав травми і для проведення йому термінової операції необхідні гроші. Жінка повірила у цю вигадану історію і того ж вечора передала зловмисниці кошти у сумі 35 тисяч гривень. Проте, невдовзі вона з’ясувала, що в аварію її син не потрапляв, а насправді вона стала жертвою шахрайства», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що кошти потерпіла передала 35-річній жительці Києва, яка раніше вже притягувалась до кримінальної відповідальності.

Зловмисниці вже повідомили про підозру у шахрайстві ( ч.2 ст.190 ККУ). Тепер жінці загрожує до трьох років позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *