ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській облраді обрали нових кандидатів до поліцейських комісій

|

6 вересня провели засідання постійної комісії Львівської обласної ради з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань. Про це повідомив очільник Академії сухопутних військ Павло Ткачук.

Павло Ткачук зазначив, що під час засідання заслухали інформацію про виконання обласного бюджету за перше півріччя 2023 року, а також про внесені зміни до Комплексної програми «Безпечна Львівщина». Відповідно, до них виділено фінансування на закупівлю безпілотників для військових частин нашої області, які захищають Україну від російської агресії.

Також розглянули та підтримали звернення формувань Сил оборони та безпеки щодо надання їм фінансової підтримки з бюджету Львівщини.

Крім того, розглянули кандидатів від громадськості до складу поліцейських комісій Головного управління Національної поліції у Львівській області та Управління поліції охорони у Львівській області, підтримали кандидатури Василя Мартиняка та Ярослава Ковальчука до складу відповідних поліцейських комісій на розгляд чергової сесії Львівської обласної ради.

«Вдячний колегам – членам постійної комісії – за плідну роботу з посилення сфери оборони та безпеки України, а також розвитку Львівщини», – додав Павло Ткачук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *