ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві затримали чоловіка, що шість років ґвалтував власну доньку

Андрій Котенський

|

У Києві взято під варту чоловіка за розбещення та вчинення сексуального насильства відносно малолітньої доньки. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Києва.

За даними правоохоронців, 39-річний уродженець Миколаївщини протягом шести років вчиняв розпусні дії щодо власної дитини. Кривднику загрожує до десяти років позбавлення волі.

«Починаючи з 2014 року і упродовж шести років чоловік вчиняв насильницькі дії сексуального характеру відносно своєї доньки, якій на той час було п’ять років. Подружжя розлучилось і дівчинка проживала з мамою. При цьому батько часто забирав її до себе на деякий час. Лише у чотирнадцятирічному віці дитина наважилась розповісти про це дорослим», – йдеться у матеріалах слідства.

Слідчі повідомили про підозру 39-річному чоловіку за ч. 4 ст. 153 – сексуальне насильство, ч. 2 ст. 155 – вчинення дій сексуального характеру з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку, вчинені близькими родичами або членами сім’ї, ч. 2 ст.156 – розбещення неповнолітніх, вчинене щодо малолітньої особи членами сім’ї чи близькими родичами Кримінального кодексу України.

Фігуранту вже обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Раніше повідомлялось, що у Києві затримали чоловіка, який три роки ґвалтував трьох дітей своєї співмешканки.

На Львівщині соловік запропонував 15-річній дівчині випити разом спиртного, на що вона погодилась. Коли жертва була в стані сильного алкогольного сп’яніння, він скористався її безпорадним станом і зґвалтував.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *