ОСТАННІ НОВИНИ

«Шахеди» знову атакували Одещину: є загиблий і руйнування

Наталя Дуляба

|

У ніч на середу, 6 вересня, російські окупанти вкотре атакували припортову та сільськогосподарську інфраструктури на півдні Одещини. Загинув працівник агропідприємства. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

«Протягом майже трьох годин російські терористи атакували Ізмаїльський район Одещини ударними безпілотниками. На жаль, одна людина загинула. Співробітник агропідприємства, який отримав важкі поранення, помер у лікарні», – сповістив він.

У кількох населених пунктах Ізмаїльського району були руйнування. Зокрема пошкоджено об’єкти припортової та сільськогосподарської інфраструктури: елеватори, адміністративні будівлі, агропідприємства.

На місцях спалахнули пожежі, їх взялися гасити рятувальники.

Як додають в Офісі генпрокурора України, за фактом цієї ворожої атаки відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв ведення війни, поєднане з умисним вбивством).

Нагадаємо, у ніч на 6 вересня війська РФ здійснили комбіновану атаку, випустивши по Україні 8 ракет і 25 ударних дронів «Шахед». Всі ракети збили над Києвом, щодо безпілотників, то ППО вдалося знищити 15 із них.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС, Сили оборони півдня України, прокуратура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *