ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові з концертом виступлять Олег Кульчицький та Зеновій Гучок

Омелян Шевчук

|

Львів’ян та гостей міста запрошують відзначити Покрови-2023 за новим календарем з улюбленими артистами всіх поколінь Олегом Кульчицьким та Зеновієм Гучком. Про це Львівському порталу повідомили організатори VINIL Concert agency.

Народний артист України Олег Кульчицький та заслужений артист України Зеновій Гучок виступлять у Львові 1 жовтня у Центрі Довженка.

Виконавці обіцяють, що це буде особливий концерт, адже присвячений він буде усім захисникам і захисницям України, вдячності їм за кожен новий день та свободу.

У цей вечір прозвучать найвідоміші та найкращі хіти цих легенд української сцени, адже їх об’єднує не один рік творчої співпраці. Це будуть пісні про вічні та найважливіші людські цінності: кохання, віру, надію, любов до рідної землі.

 «Прохидьте співати «Дику ружу», «Черемхову Віхолу», «Каштани падають», «Білу лілею», «Дівчино-зоре» та інші мегапопулярні пісні разом з коханими, друзями та близькими! Це буде важливий вечір вдячності та чудової музики!» – кличуть на концерт організатори VINIL Concert agency. 

Початок концерту о 18:00. Квитки доступні за посиланням: vinil.agency.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *