ОСТАННІ НОВИНИ

На захопленій у Славському землі незаконно звели котедж із басейном

Наталя Дуляба

|

На лаві підсудних опинився чоловік, якого обвинувачують у захопленні землі у Славському й будівництві на ній дерев’яного котеджу з басейном. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Йдеться про 42-річного мешканця Стрийщини, який, за даними слідства, у 2017 році самовільно захопив земельну ділянку в смт. Славське. Вона розташована в межах прибережної захисної смуги річки Славка та є природоохоронною територією.

В подальшому на захопленій землі чоловік незаконно побудував там будинок із дерев’яного зрубу і поруч облаштував басейн для відпочинку.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 197-1 ККУ (самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво). Справу вже скерували до суду, який і обиратиме покарання порушнику.

При цьому прокурори додають, що скерували також позов, яким вимагають звільнити згадану земельну ділянку, демонтувавши на ній котедж.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *