ОСТАННІ НОВИНИ

Львів передав 10 дронів українським захисникам

Маркіян Рой

|

Сьогодні, 4 вересня, Львівська громада передала 103-тій бригаді територіальної оборони 10 дронів Mavic 3Т. Загальна вартість цієї закупівлі – 2,4 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Цю допомогу місто надало на запит військових у межах загальноміської програми підтримки захисників, прийнятої на сесії Львівської міської ради.

«Є загальноміська програма підтримки Збройних Сил, авторами якої є міський голова та голови всіх депутатських фракцій. Тому за запитами військових бригад  і частин ми купуємо те, що сьогодні необхідно для перемоги. Йдеться про дрони, автомобілі, різні спеціалізовані технічні речі та багато іншого. Ми не про все можемо говорити, але це те, що допомагає швидше нашим захисникам здобути перемогу», – повідомив перший заступник міського голови Львова, Андрій Москаленко.

В ЛМР додали, що загалом на підтримку військових – на всі видатки, передбачено близько 1,8 мільярда гривень, але до кінця року ця сума збільшиться, орієнтовно, до 2,1 мільярда гривень.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *