ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни обстріляли прикордоння Сумщини: вбили поліцейського, ще двох поранили

Наталя Дуляба

|

На Сумщині росіяни вбили поліцейського, який документував попередній обстріл, ще двох правоохоронців поранили. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі генпрокурора.

За даними слідства, 2 вересня близько 16:30 год. окупанти з території РФ здійснили артилерійський обстріл міста Середина-Буда, що розташоване біля самого кордону. В цей час правоохоронці фіксували наслідки попереднього обстрілу.

Один поліцейський отримав уламкові поранення, несумісні з життям, ще двоє правоохоронців постраждали. Також від ворожих снарядів поранення дістав місцевий мешканець.

Як додають у МВС України, загиблим поліцейським виявився 32-річний слідчий, капітан поліції Руслан Фараонов. У нього залишилась дружина, яка служить в ювенальній поліції, та дві доньки віком 11 та 12 років.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: МВС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *