ОСТАННІ НОВИНИ

Гроза затопила Львів

Наталя Дуляба

|

У неділю, 3 вересня, Львів накрила злива із градом. Подекуди дощоприймачі не витримали сильних опадів, тож деякі вулиці традиційно затопило. Про це повідомляє Львівський портал.

Львів’яни публікують у соцмережах фото та відео наслідків негоди у місті.

Суцільне озеро утворилось біля будинків на вул. Трускавецькій:

Не краща ситуація й на сусідній вул. Тролейбусній:

Поплила й вул. Виговського:

А от на вул. Малоголосківській випав град:

Через сильний дощ затопило навіть один із торговельних центрів на «Південному», а також під’їзд на Сихові.

Згодом у Львівській міськраді заявили, що до ліквідації наслідків негоди залучили 372 комунальників і 11 одиниць техніки. Вони розчищали дощоприймачі на вулицях, ливневі труби у будинках та чистять вулиці від замулення.

«Через сильний дощ маємо кілька підтоплень на вулицях, під’їздах та дахах. Але сильної шкоди негода місту не завдала. Підтоплення зафіксовані на вул. Городоцькій, вул. Тролейбусній, вул. Рубчака, у районі “Іскри”, на ул. Під Голоском та ін.

Підтоплення ненадовго спричинило зупинки руху тролейбусів №21, 23, 24, 30, 38. Станом на зараз [17:15] рух тролейбусів відновлено повністю. Щодо роботи трамваїв, то внаслідок негоди підтоплено трамвайну колії біля Вулецьких пагорбів, через що було зупинено рух трамвая №3», – прокоментувала заступниця міського голови з питань ЖКГ Ірина Маруняк.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото, відео: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *