ОСТАННІ НОВИНИ

ЄС засудив російські псевдовибори на окупованих територіях України

Ольга Денисяка

|

Речник Європейської комісії Петер Стано в п’ятницю засудив проведення Росією «виборів» на окупованих територіях України. Про це повідомляє Європейська правда.

«Росія розпочала дострокове голосування на своїх незаконних так званих “виборах” на тимчасово окупованих українських територіях. Це подальше масове порушення міжнародного права та суверенітету України», – заявив Стано.

Речник Єврокомісії наголосив: «Крим, Херсон, Запоріжжя, Донецьк, Луганськ – це все Україна! Причетні до цього (псевдовиборів. – Ред.) будуть притягнуті до відповідальності».

Росіяни збираються провести так звані «вибори» на окупованих територіях України 10 вересня, у єдиний день голосування в Росії.

Із початку серпня окупанти на Запоріжжі готуються до псевдовиборів. Для того, щоб керувати цим процесом, сюди мають приїхати представники путінської партії «Єдина Росія».

А на Луганщині, рашисти, готуючись до фейкових виборів, вже почали тиснути на посадовців місцевих органів влади і готувати своїх ставлеників на їхні місця.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *