ОСТАННІ НОВИНИ

На окупованій Луганщині колаборантів готують до «виборів», – Генштаб

Наталя Дуляба

|

Російські окупанти на захопленій Луганщині змушують звільнятись посадовців місцевих органів влади і на їхні місця вже готують своїх ставлеників. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу за 14 серпня.

Відомо, що окупанти готуються до зміни керівництва в органах місцевого самоврядування у місті Сватове. До повномасштабного вторгнення РФ тут мешкало більше 16 тисяч людей.

«Окупанти вимагають, щоб представники адміністрацій та сільських рад звільнилися із займаних посад за власним бажанням», – йдеться у повідомленні.

Натомість російські загарбники планують створити так звані «муніципалітети», які очолять місцеві колаборанти за результатами псевдовиборів на захоплених територіях у єдиний день голосування в Росії, який запланований на 10 вересня.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про підготовку окупантів до псевдовиборів 10 вересня на території захопленої частини Запорізької області. Для того, щоб керувати цим процесом, сюди мають приїхати мають представники путінської партії «Єдина Росія».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *