ОСТАННІ НОВИНИ

Українська розвідка підтвердила знищення чотирьох літаків у Пскові

Наталя Дуляба

|

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов підтвердив інформацію про знищення чотирьох транспортних літаків Іл-76 під час атаки дронів по аеродому у російському Пскові. Про це повідомляє Укрінформ.

«Так, офіційно підтверджуємо цю інформацію. Знищено чотири Іл-76, вони не підлягають відновленню. Ще декілька одиниць (літаків, – ред.) пошкоджено. Щодо пошкоджених інформація уточнюється», – заявив Андрій Юсов.

Нагадаємо, у ніч на 30 серпня аеродром у російському місті Псков атакували безпілотники. Російські ЗМІ, посилаючись на екстрені служби, писали про пошкодження чотирьох літаків Іл-76.

Саме місто Псков розташоване неподалік кордону РФ із Естонією й Латвією. Відстань до прикордонних регіонів України на півночі сягає більше 700 км.

Довідково: Іл-76 – радянський військово-транспортний літак, призначений для перевезення й десантування особового складу, техніки. Має низку модифікацій. Вартість літака оцінюють орієнтовно у 27 млн доларів.

У Пскові базується відома повітряно-десантна дивізія, яка з 2014 року воює в Україні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *