Дрони пошкодили чотири літаки на аеродромі у Пскові, – росЗМІ

Наталя Дуляба

|

У ніч на 30 серпня аеродром у російському місті Псков атакували безпілотники. Відомо про пошкодження чотирьох літаків Іл-76. Про це повідомляє ТАСС.

«Внаслідок атаки безпілотників пошкодження отримали чотири літаки Іл-76. Спалахнула пожежа, вогнем охопило два повітряні судна», – сказав росЗМІ співрозмовник в екстрених службах.

Губернатор Псковської області Міхаіл Ведерніков стверджує, що постраждалих немає, атаку дронів відбивало Міноборони РФ. При цьому в аеропорті вже скасували всі рейси на 30 серпня, щоб «оцінити масштаби пошкоджень». Їх російський чиновник попередньо оцінив як «нічого серйозного».

Зазначимо, що місто Псков розташоване неподалік кордону РФ із Естонією й Латвією. Відстань до прикордонних регіонів України на півночі сягає більше 700 км.

Google maps, натисніть на зображення для збільшення

Довідково: Іл-76 – радянський військово-транспортний літак, призначений для перевезення й десантування особового складу, техніки. Має низку модифікацій. Вартість літака оцінюють орієнтовно у 27 млн доларів.

Саме у Пскові базується відома повітряно-десантна дивізія, яка з 2014 року воює в Україні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *