ОСТАННІ НОВИНИ

Сирський розповів, де точаться найзапекліші бої на східному фронті

Наталя Дуляба

|

Ситуація на фронті на Сході України залишається складною, адже російські окупанти пробують прорвати оборону ЗСУ на Куп’янському й Лиманському напрямках, а в районі Бахмута всіма силами намагаються повернути втрачені позиції. Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський, якого цитує Military Media Center.

Так, на Куп’янському й Лиманському напрямках українські військові продовжують стримувати наступ рашистів. Найбільш запеклі бої точаться в районах сіл Райгородка та Ковалівка, що неподалік Сватового. Тут ворог, незважаючи на втрати, намагається прорвати оборону ЗСУ, використовуючи штурмові загони на бронетехніці.

Одночасно окупанти перегруповуються і з території РФ заводять нові частини, аби наростити боєздатність своїх військ.

Карта Deepstate, натисніть на зображення для збільшення

«На Бахмутському напрямку щоденно ідуть гарячі бої. Ворог за будь-яку ціну намагається повернути втрачені позиції, по декілька разів на день контратакує наші підрозділи. Ми вживаємо всіх заходів для зриву планів противника і поступово просуваємся вперед. Зокрема, інтенсивні бойові дії відбуваються в районах Бахмута, Курдюмівки, Ягідного, Андріївки. Тому особлива увага сьогодні приділяється роботі саме на цих напрямках», – підкреслив Олександр Сирський.

Генерал-полковник додав, що разом із командирами щодня аналізує ситуацію і вживає заходів, аби українські захисники успішно могли виконувати бойові завдання.

«Ми робимо все можливе задля нашої перемоги», – наголосив Олександр Сирський.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *