ОСТАННІ НОВИНИ

Молодика зі Стрия судять за торгівлю наркотиками

Наталя Дуляба

|

На лаві підсудних опинився 23-річний стриянин, якого викрили на зберіганні й продажі наркотичних засобів. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, 23-річний житель Стрия незаконно зберігав при собі з метою збуту наркотики: амфетамін, PVP, МДМА та канабіс. Через чат-боти Telegram він отримував так звані «мегаклади» із розфасованими забороненими речовинами.

Під час обшуків у хлопця вилучили партію розфасованих особливо небезпечних психотропних речовин.

Йому інкримінують незаконне придбання, зберігання та перевезення з метою збуту психотропної речовини, особливо небезпечної психотропної речовини у великих розмірах та особливо небезпечного наркотичного засобу, а також незаконне придбання, зберігання та перевезення без мети збуту психотропних речовин (ч. 2 ст. 307, ч. 1 ст. 309 КК України).

Максимальне покарання, передбачене санкцією статей, – від шести до десяти років тюрми з конфіскацією майна.

Розслідування вже завершили, а справу скерували до суду, який і обиратиме покарання молодику. Він наразі перебуває під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *