ОСТАННІ НОВИНИ

Житель Рудного на Привокзальній порізав двох людей

Омелян Шевчук

|

У Львові поліцейські затримали зловмисника, який спричинив ножове поранення двом особам на Приміському вокзалі Львова. За скоєне затриманому, 45-річному жителю Рудного, загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

За даними правоохоронців, інцидент трапився 28 серпня, близько 20.00. До поліції надійшло повідомлення від 36-річного жителя Винників про те, що він, перебуваючи на Приміському вокзалі, отримав ножове поранення.

На місці події поліцейські встановили, що разом із заявником на території вокзалу перебував 34-річний житель одного з сіл Самбірського району, який також отримав ножові поранення.

За попередньою інформацією, у потерпілих виник конфлікт із 45-річним мешканцем Рудного, під час якого той завдав їм ножові поранення в область грудної клітки. Обох потерпілих госпіталізували до лікарні.

Правоохоронці вивчивши записи камер відеоспостереження встановили місце перебування зловмисника та оперативно затримали його.

За фактом нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень відкрили кримінальне провадження (ч.1 ст.121) ККУ. Нападнику загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *