ОСТАННІ НОВИНИ

Із Токмака вивозять окупаційну владу, – Федоров

Наталя Дуляба

|

Зважаючи на просування ЗСУ на Запоріжжі та регулярну «бавовну» із захопленого Токмака рашисти переводять окупаційну владу. Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

«Оборона ворога дає тріщину, тож перші щури біжать «російського корабля», який тоне. За повідомленнями мешканців, місцева окупаційна «влада» на низькому старті, її перевозять в інше місто. Куди, поки що невідомо, але ж і «глибокий тил» не рятує рашистів від бавовни», – відзначив він.

За словами Федорова, окупований Токмак тепер стає цілком фронтовим містом, адже там майже щодня лунають вибухи, а Збройні Сили поступово рухаються у напрямку міста.

Нагадаємо, 28 серпня у Міноборони офіційно підтвердили повне звільнення Роботиного, що менш ніж за 25 км від Токмака. У це село воїни 47 бригади з боєм увійшли 22 серпня.

Зараз Сили оборони України поступово рухаються вперед у районі сусідніх із Роботиним населених пунктів: Новопрокопівки, Вербового та Очеретуватого. Таким чином відстань до окупованого Токмака стає дедалі меншою.

Карта Deepstate, натисніть на зображення для збільшення

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *