ОСТАННІ НОВИНИ

В Енергодарі вибухнув штаб «кадирівців»

Наталя Дуляба

|

В понеділок вранці, 28 серпня, в окупованому Енергодарі Запорізької області у штаб підрозділу «Росгвардії» «Ахмат-1» прилетів безпілотник. Відповідне відео опублікувало Головне управління розвідки Міноборони України.

Близько 09:50 год. вибух стався у будівлі на вул. Будівельників, 46. Раніше тут знаходилось відділення банку, втім зараз окупанти у ньому облаштували штаб підрозділу «Росгвардії» ОМОН «Ахмат-1».

Атаку здійснили українські розвідники за допомогою місцевого руху опору. Судячи з оприлюдненого відео, удар по «кадирівцях» здійснили безпілотником.

«В результаті постраждав особовий склад окупантів та припарковані у дворі автомобілі. В приміщенні розпочалась пожежа. На місце події прибули пожежні розрахунки та карети швидкої допомоги», – кажуть у ГУР.

Точна кількість загиблих та поранених «кадирівців» ще уточнюється. Жертв і постраждалих серед цивільного населення немає.

Також у розвідці додають, що після серії вибухів в Енергодарі окупанти терміново евакуювали місцеву військово-цивільну адміністрацію. Наразі тут проводять перевірки, мешканцям обмежили доступ до Інтернету.

Нагадаємо, українська розвідка за допомогою руху опору привітала окупантів на Запоріжжі з Днем прапора та Днем Незалежності України прильотом дрона-камікадзе у квартиру колаборанта Олександра Реймера та вибухами у штабі ФСБ.

Сам Реймер вижив, але потрапив до лікарні. Після вибуху у штабі ФСБ загиблих окупантів вивозили кількома військовими «Уралами».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *