ОСТАННІ НОВИНИ

До колаборанта Реймера на Запоріжжі через вікно прилетів український дрон

Наталя Дуляба

|

Окупантів на Запоріжжі привітали з Днем прапора та Днем Незалежності України прильотом дрона-камікадзе у квартиру колаборанта Олександра Реймера та вибухами у штабі ФСБ. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Дві успішні операції провела воєнна розвідка разом із представниками Руху опору на День прапора та сам День Незалежності України 23-24 серпня на окупованій території Запорізької області.

Так, 24 серпня у місті Кам’янка-Дніпровська Василівського району «сюрприз» влаштували «заступнику голови» окупаційної військово-цивільної адміністрації, колаборанту Олександру Реймеру. Близько 06:00 ранку у його помешкання через вікно залетів український дрон-камікадзе. Пораненого рашиста забрали до лікарні.

Як відомо з відкритих джерел, Олександр Реймер приїхав «звільняти» Запорізьку область України із Криму, де до повномасштабного вторгнення РФ був головою Громадської ради при так званому Міністерстві транспорту Республіки Крим. Підтримує зв’язок із місцевими представниками путінської партії «Єдина Росія».

Реймер (праворуч) разом із «главою» окупованого Криму Сергієм Аксьоновим

Реймера називають засновником ТОВ «Дорожньо-будівельна компанія «Флагман» і пов’язують із корупційними скандалами на ремонтах у Криму. У місті Кам’янка-Дніпровська Запорізької області він, за свідченнями очевидців, займається рейдерством, допомагає красти урожай і вивозити його на окупований півострів.

23 серпня привітання з Днем українського прапора отримали також окупанти в Енергодарі. Тут у штабі відділення ФСБ на вул. Набережній, 24 відбувався захід для особового складу російських військ.

«Близько 19:00, у момент найбільшої концентрації рашистів, у штабі пролунав потужний вибух. Після початку евакуації по паркувальному майданчику поблизу будівлі був нанесений ще один удар, який додатково знищив особовий склад окупантів, а також значно пошкодив розташовані там автомобілі», – кажуть у розвідці.

На місце події тоді прибули три пожежні розрахунки та карети швидкої допомоги. Тіла вбитих загарбників кількома військовими «Уралами» відвезли у напрямку Мелітополя.

Обидві операції, як кажуть у ГУР, проводили у межах святкування Дня Незалежності України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *