ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти обстріляли лікарню у Херсоні

Наталя Дуляба

|

У суботу, 26 серпня, російські окупанти обстріляли лікарню у Херсоні. Обійшлося без постраждалих. Про це Львівському порталу повідомили у Херсонській ОВА.

Посеред дня армія РФ відкрила вогонь по херсонській лікарні. Внаслідок обстрілу пошкоджено будівлю госпіталю, вибито двері та 17 вікон.

Втім за попередніми даними жертв чи постраждалих немає.

У Херсонській ОВА показали наслідки обстрілу лікарні:

Зазначимо, що за даними Міністерства охорони здоров’я за повних 17 місяців повномасштабної війни війська РФ своїми обстрілами зруйнували в Україні 186 медзакладів, ще 1 409 пошкодили. Найбільших втрат зазнала медична інфраструктура Харківщини, Донеччини, Миколаївщини, Київщини та Чернігівщини.

Постійні атаки й бомбардування окупантів суттєво ускладнюють відновлення зруйнованих медустанов, однак незначні руйнування (вибиті вікна, двері, пошкоджені фасади чи дахи) все одно намагаються якнайшвидше полагодити.

Станом на серпень в Україні відновили 357 медзакладів, ще 416 – частково. Найбільше робіт виконали на Миколаївщині, Дніпровщині, Київщині, Харківщині та Чернігівщині.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Херсонська ОВА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *