ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян кличуть на виставку жоржин у Ботанічному саду

Наталя Дуляба

|

Напередодні осені Ботанічний сад ЛНУ імені Івана Франка традиційно організовує виставку жоржин. Помилуватися цим квітами усіх запрошують у неділю, 27 серпня. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

«Коли, як не цієї неділі, відвідати наш сад, щоб відчути, як догорають останні літні дні, і зустріти на порозі осінь? А хіба можлива справжня осінь без жоржин? Звісно, ні! Саме тому запрошуємо на виставку жоржин, яку ми організували спільно з Любов’ю Николишин – знаною львівською колекціонеркою цих неймовірних квітів, яка вже більше 40 років вирощує жоржини у себе вдома та радо поділиться з нами не лише посадковим матеріалом, але й своїми знаннями», – зауважують у Ботсаду.

Виставку проводитимуть протягом усього дня з 10:00 до 18:00 у павільйоні біля оранжереї. Точна адреса: вул. Черемшини, 44. Вхід є безкоштовним, однак потрібно придбати квиток у сам Ботанічний сад (120 грн, пільговий – 90 грн).

На виставці можна буде помилуватись більше ніж 60 сортами жоржин, а також отримати безкоштовну консультацію щодо вирощування квітів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *