ОСТАННІ НОВИНИ

Підозрюваний у зберіганні дитячого порно хотів підкупити у Львові слідчого

Наталя Дуляба

|

Чоловік, якого обвинувачують у зберіганні дитячої порнографії, за 5000 євро хотів уникнути криміналу. Про це Львівському порталу у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Йдеться про 46-річного мешканця Києва, якого затримали під час спроби перетину державного кордону. Тоді в його телефоні виявили дитячу порнографію.

Розслідування почало Головне управління Нацполіції у Львівській області. Підозрюваний вирішив підкупити начальника одного з підрозділів, аби той знищив докази у кримінальному провадженні.

Фігурант справи пропонував правоохоронцю 5000 євро хабара за видалення зі смартфона порнографічні файли. Сам поліцейський нібито пішов на співпрацю, але після отримання неправомірної грошової винагороди «здав» хабарника.

«Після пропозиції одержання неправомірної вигоди службовець одразу ж звернувся з відповідною заявою до правоохоронних органів та діяв в подальшому під їхнім контролем», – йдеться у повідомленні.

Тепер киянина обвинувачують ще й за ч.3 ст.369 Кримінального кодексу України (пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особі). Слідство триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *