ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти у паніці заявляють про повторну висадку українського десанту в Криму, – ГУР

Наталя Дуляба

|

Росіяни заявили про повторну висаду українського десанту на території окупованого Криму, цього разу – поблизу селища Новоозерне, що у західній частині півострова. Головне управління розвідки Міноборони України опублікувало перехоплення, у якому рашисти стривожено обговорюють дії українських військових.

У радіоперехопленні, яке роздобуло ГУР, окупант розповідає, що український десант висадився у районі селища Новоозерне у західній частині Криму, поруч із озером Донузлав.

«Тем, у кого єсть квадрокоптеры, разрешили поднять с согласованием с «ракетосами», со всеми, кто их может сбить. Ведем разведку, при нападении отражаем», – каже загарбник.

Зі свого боку українська розвідка ніяк не коментує заяву рашистів про повторну висадку десанту, але відзначає панічні настрої серед військ РФ.

«Головне управління розвідки Міністерства оборони України може констатувати, що підрозділи російської окупаційної армії мають проблеми з психологічною стійкістю та зі злагодженістю», – йдеться у повідомленні.

Жовтим кольором позначено місце висадки українського десанту у ніч на 24 серпня, червоним – те, про яке у перехопленні кажуть окупанти

Нагадаємо, у ніч на 24 серпня, тобто на День Незалежності України, українські розвідники за підтримки Військово-морських Сил висадились на берег окупованого Криму у районі населених пунктів Оленівка і Маяк, після чого підняли синьо-жовтий прапор.

Потім українські військові вступили в боєзіткнення з російськими підрозділами. Окупанти зазнали втрат серед особового складу й техніки. У розвідці кажуть, що завдання було успішно виконано, після чого наші військові покинули місце без втрат.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *