ОСТАННІ НОВИНИ

Розвідники підняли прапор України над окупованим Кримом

Наталя Дуляба

|

У ніч на 24 серпня, День Незалежності України, українські спецпідрозділи висадились на березі окупованого Криму і підняли там синьо-жовтий стяг. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Спецоперацію проводила українська розвідка разом із Військово-морськими Силами ЗСУ. Уночі 24 серпня спецпідрозділи на плавзасобах висадились на берег окупованого Криму у районі населених пунктів Оленівка і Маяк, після чого підняли прапор України.

Під час виконання завдання українські військові вступили в боєзіткнення з російськими підрозділами. Окупанти зазнали втрат серед особового складу, знищено й ворожу техніку.

«Всі цілі та задачі виконано. По завершенню спецоперації українські оборонці без втрат залишили місце подій», – кажуть у ГУР.

Примітно, що окупаційна адміністрація Криму не коментує ці нічні події, незважаючи на масові звернення місцевих жителів. Єдине повідомлення стосується начебто «знищення боєприпасів за встановленим графіком».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *