ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині жінка спробувала обміняти «куплене» посвідчення водія, яке виявились фальшивкою

Андрій Котенський

|

У травні поточного року до сервісного центру МВС міста Стрий звернулась громадянка з метою обміняти посвідчення водія. Під час перевірки посвідчення адміністратором встановлено, що жінка посвідчення водія не отримувала та в автошколі не навчалась. Про виявлену підробку було повідомлено поліцію. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі сервісного центру МВС Львова.

Слідство встановило, що жінка у 2012 році на території тодішнього МРЕВ міста Стрий звернулась до невстановленого чоловіка по допомогу у виготовлені посвідчення водія.

Як розповіла жінка у суді, посвідчення водія вона не використовувала, автомобілем не володіє, навчання в автошколі не проходила та здогадувалась, що посвідчення підроблене.

Стрийський міськрайонний суд Львівської області 22 серпня 2023 року визнав її винною у використання завідомо підробленого документа.

У сервісному центрі не уточнили міри покарання, але у таких випадках можна відбутися штрафом, або навіть отримати до двох років тюрми.

Сервісні центри МВС нагадують, що єдиний законний спосіб отримати посвідчення водія вперше – це індивідуально пройти процедуру отримання послуги в сервісному центрі МВС.

Скласти теоретичний та практичний у Львівській області можна у п’яти сервісних центрах МВС, які беруть участь в пілотному проєкті з прозорих іспитів:

  • ТСЦ №4641 у місті Львів,
  • ТСЦ №4643 у с. Червоне,
  • ТСЦ №4645 у місті Стрий,
  • ТСЦ №4646 у місті Червоноград,
  • ТСЦ №4649 у с. Зимна Вода.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *