ОСТАННІ НОВИНИ

У Національному природному парку «Сколівські Бескиди» ознакували шлях пам’яті Юрія Руфа

Маркіян Рой

|

У Національному природному парку «Сколівські Бескиди» ознакували шлях пам’яті Юрія Руфа. Довжина шляху складає 12 км та 4 тематичні зупинки. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні туризму та курортів Львівської ОДА.

Шлях розпочнеться біля водоспаду Кам’янка.

Довжина шляху 12 км, передбачає 4 тематичні зупинки:

  • Руф Містичний (о. Журавлине/Мертве);
  • Руф Туристичний (скельний масив «Острів Пасхи»);
  • Руф Історичний (хребет г. Ключ);
  • Руф як Особистість (г. Ключ);

Скануючи QR- коди на ознакованому шляху можна дізнатись про життя і творчість Юрія.

Запрошують усіх охочих пройтись шляхом пам’яті Юрія Руфа, щоб віддати шану Герою, який поклав своє життя за нашу незалежність.

Довідка:

Юрій Руф (Юрій Дадак, 1980 – 2022) – український поет, видавець, сценарист, засновник концептуального літературного проєкту «Дух Нації», що став впливовим у правому націоналістичному середовищі. Один із ідеологів українського наступального націоналізму та мілітарної rock-сцени.  Стрілець 24 Бригади Короля Данила ЗСУ. З перших днів повномасштабного російського вторгнення в Україну був добровольцем на фронті. У складі львівської 24-ї бригади воював на Луганщині. Загинув від ворожого мінометного обстрілу 1 квітня 2022 року. 9 квітня 2022 року похований з належними почестями на Личаківському цвинтарі м. Львова.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *