ОСТАННІ НОВИНИ

Японія надасть Україні допомоги на 7 млрд доларів

Анастасія Диняк

|

Прем’єр-міністр Японії Фуміо Кісіда 23 серпня заявив, що його країна надасть Україні пакет допомоги загальною вартістю 7 мільярдів доларів. Про це пише Інтерфакс.

Так, Україна отримає від Японії різноманітну допомогу на 7 мільярдів доларів. Окрім того, Японія скористається своїм досвідом і знаннями в галузі повоєнного відновлення і відновлення після природних катастроф для забезпечення допомоги.

Кісіда підкреслив, що Японія послідовно підтримує суверенітет і територіальну цілісність України, включно з Кримом, а також продовжить тісно співпрацювати з міжнародним співтовариством, зокрема з країнами G7, і приєднуватиметься до санкцій проти РФ.

«Я відвідував Київ і Бучу в березні поточного року і став свідком трагедії на власні очі. Це підтвердило мою переконаність, що агресія Росії проти України є надзвичайним актом, що пікурує основи міжнародного порядку… Японія на боці народу України для того, щоб забезпечити мир і заново повернути його на прекрасну українську землю», – наголосив прем’єр.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *