ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова затримали п’яного чоловіка, який трощив автівки

Маркіян Рой

|

У понеділок ввечері, 21 серпня поліцейські затримали агресивного чоловіка, який зупиняв автомобілі та наносив удари по них. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

Зазначається, що близько 21:00 до патрульної поліції надійшло повідомлення від 23-річного молодика що невідома особа пошкодила його автомобіль Honda CR-V, і поводиться неадекватно та попрямувала на вулицю Дорошенка.

Патрульні виявили 37-річного чоловіка на проїжджій частині. Він був у стані сильного алкогольного сп’яніння, грубо порушував громадський порядок, зупиняв автомобілі і наносив удари по них.

Його затримали і у відділку поліції на нього винесли постанову за ч. 3 ст. 127 (порушення ПДР пішоходом у стані сп’яніння) КУпАП. Також йому загрожує відповідальність за ст. 296 (хуліганство) КК України.

37-річний чоловік поводився неадекватно і у Львівському районному управлінні поліції N°1. Звідти його госпіталізували у лікарню.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *