ОСТАННІ НОВИНИ

На Вінниччині командира відділення військкомату викрили на хабарі

Маркіян Рой

|

Командира відділення військкомату на Вінниччині спіймали на хабарі. Він отримав хабар 2000 доларів за передачу військовозобов’язаним пустих бланків повісток зі своїм підписом. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі Генерального Прокурора.

Зазначається, що головний сержант за неправомірну вигоду в сумі 2000 доларів США передав військовозобов’язаним 70 офіційних, але не заповнених, бланків повісток з наявними на них підписом військового комісара та гербовою печаткою.

Він роз’яснив їм порядок заповнення цих документів та незаконного використання на території Вінницької області, у тому числі на блокпостах. При цьому посадовець підтвердив можливість таким чином ухилитись від проходження військової служби за мобілізацією.

У разі використання незаповнених бланків повісток 70 військовозобов’язаних підтвердили б нібито отримання викликів до ТЦК та СП і ухилилися від проходження військової служби за мобілізацією.

Командиру відділення одного з відділів Вінницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). Йому загрожує позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *