ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею затримали контрабанду косметики Rituals

Наталя Дуляба

|

Мешканець Тернопільщини намагався нелегально завезти з Польщі партію косметики відомого нідерландського бренду Rituals. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської митниці.

Випадок стався у вівторок, 22 серпня, у пункті пропуску «Шегині – Медика». Сюди мікроавтобусом Mercedes-Benz прибув 39-річний житель Тернопільщини.

У декларації чоловік вказав, що везе вживаний одяг, однак насправді у нього виявили контрабанду косметики відомого бренду з Нідерландів Rituals.

«Під час огляду транспортного засобу працівники митниці виявили понад 550 одиниць косметичних засобів», – йдеться у повідомленні.

Весь товар у контрабандиста вилучили, його вартість встановлять додатково. В Україні найдешевший продукт бренду Rituals продають за 470-500 грн.

За цим фактом склали адмінпротокол за ч. 2 ст. 471 Митного кодексу України (недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами). Санкція статті передбачає штраф розміром 30% від вартості контрабандних товарів.

Крапку у цій справі поставить суд.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: митниця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *