ОСТАННІ НОВИНИ

У зіткненні з вантажівкою на Львівщині загинув 25-річний рятувальник

Андрій Котенський

|

У неділю, 20 серпня о 10.40 на автодорозі Миколаїв – Жовква – Бібрка, неподалік села Залужани Львівського району, у ДТП загинув 25-річний водій легковика, авто якого зіткнулось із вантажівкою. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі «Фольксваген Пасат», яким керував 25-річний житель Городка та вантажівка «МАН» під керуванням 67-річного мешканця району.

Внаслідок зіткнення водій легковика від отриманих травм помер на місці події, а його пасажирка, 30-річна жителька міста Городок, була госпіталізована. Також в лікарню для обстеження був доставлений водій вантажівки.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження. Поліцейські встановлюють обставини події.

У той же час у пресслужбі ДСНС Львівщини у коментарі Львівському порталу уточнили, що у ДТП загинув їхній колега старший лейтенант служби цивільного захисту, начальник відділення 56-го державного пожежно-рятувального поста міста Судова Вишня, 26-ої державної пожежно-рятувальної частини 9-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Нагадаємо, у неділю, 20 серпня, також трагічно загинув міський голова Добромильської громади – Петро Куляс.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *