ОСТАННІ НОВИНИ

Оксана Білозір запрошує львів’ян на нову концерту програму 

Омелян Шевчук

|

У Львові, вперше у клубі Малевич, виступить народна артистка України Оксана Білозір, що підготувала для львів’ян нову концертну програму. Про це Львівському порталу повідомили у VINILConcert agency.

«Оксана Білозір – не просто співачка. Вона є одним з символів української пісенної культури та берегинею української пісні, а її творчість –  невід’ємною сторінкою в історії української музики», – запрошують організатори.

До Дня Незалежності України артистка готує унільний проєкт. Це буде зовсім нова концертна програма, що складатиметься з кращих та найбільш улюблених хітів – пісень Незалежної України.

Спеціальним гостей вечора стане гурт KOLABA. Нещодавно з Оксаною Білозір вони разом презентували нову версію пісні «Горобина», яка одразу стала шалено популярною та «залетіла» у всі музичні чарти. Також на слухачів чекатимуть інші зіркові гості, несподіванки та сюрпризи.

«Відзначимо найбільше свято України разом з улюбленою артисткою, берегинею української пісні – легендарною Оксаною Білозір. Поспіваємо разом улюблені хіти, народні пісні та звісно ж – пісні нашої Незалежності!», – йдеться у повідомленні VINILConcert agency.

Концерт заплановано на неділю 27 серпня о 19:00 у Malevich Concert Hall.

Квитки можна придбати за посиланням: Karabas.com.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *