ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині під час стрибка в басейн важко травмувався підліток

Андрій Котенський

|

У вихідні на території одного з відпочинкових комплексів Львівщини внаслідок стрибка в басейн отримав черепно-мозкову травму 14-річний підліток. Про це Львівському порталу повідомили у Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та Медицини катастроф.

За даними медиків, хлопця зі спинальною травмою госпіталізували в Міську дитячу клінічну лікарню Львова.

Невдалий стрибок у воду призвів до отримання хлопцем черепно-мозкової травми, спинальної травми та спинального шоку.

«Травма пірнальника» вважається вкрай небезпечною через особливий механізм її отримання. Закликаємо не нехтувати правилами поведінки на воді та говорити про це, плануючи дозвілля. Одразу після травми розвивається так званий спинальний шок», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок травм відбуваються глибокі динамічні зміни в нервових клітинах і складних структурах спинного мозку: тимчасове пригнічення всіх функцій нервових клітин, втрата провідності нервових волокон, припинення рефлекторної діяльності спинного мозку. Глибина і тривалість шоку залежать від тяжкості травми.

За даними Zaxid.net, подія трапилася в одному з відпочинкових комплексів у селі Лагодів Бродівської громади. Постраждали підліток – мешканець Рівненщини.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *